BF-i veebruarikuu põnevad üritused

Tsaukiplauki!

Kuna nüüd hakkab põnevaid üritusi aina rohkem toimuma (praeguse seisuga vähemalt maikuu lõpuni), otsustasin, et kirjutan iga kuu lühikese ülevaate algavatest üritustest, et saaksid otsustada, kas ehk ka sulle mõni huvi pakub! 😉

Veebruaris toimub minuga koostöös kaks põnevat üritust:

MINIWORKSHOP “MOTIVATSIOON JA JÄRJEPIDEVUS” MIRKO MIILITSAGA

See koolitus paneb avapaugu meie VaimuKeha miniworkshoppide sarjale, kuna saime päris palju tagasisidet selle kohta, mis teemad külastajate arvates käsitlemist vajaksid 🙂

Kui tihti oled suure hurraaga midagi uut alustanud? Või taaskord alustanud ja siis ikka loobunud? Kõlab paljudele tuttavalt, kuid meie usume, et on võimalik sellest mustrist välja tulla ning 23ndal veebruaril õpime koos Mirko Miilitsaga, kuidas! 😉

Motivatsioon on vajaduse rahuldamisele suunatud funktsionaalsete süsteemide eesmärgipärane aktiivsus. (Wikipedia) Lihtsustatud motivatsiooniteooria kohaselt on motivatsioonil kaks suunda: sisemine ja välimine ning motivatsioon on vastavalt siis kas kaasa tõmbav või tagant tõukav. Tule kohale ja saa nippe, kuidas iseend vajalikel hetkedel motiveerida.

PS! Kohal on ka Mirko kuulus kehakoostise mõõtmise masin, millega vabal hetkel on võimalik tutvust teha 😉

Pean ütlema enda kogemusest, et ole sa nii tugev ja sihikindel kui tahad, kas minul on päris tihti neid päevi, kus ma kasvõi hetkeks mõtlen: “milleks mulle see kõik? Ma ju ei oska. See pole mulle mõeldud. Ah, nii raske tööpäev on olnud, luban endale (jälle) midagi head.” Meil kõigil on selliseid hetki ja vahel on vaja ennast nö masinlikult motiveerida – kõik motivatsioon ei tule paratamatult tänapäevases elutempos enam meie seest. Meil on vaja tehnikaid ja nippe, kuidas endale antud lubadustest kinni pidada ja endaga hästi läbi saada ka siis, kui algsest põhjusest enam ei piisa. Võtan pastaka näppu ja kuulan ise ka Mirkot põnevusega! 🙂

HUBANE KOLMEOSALINE VESTLUSÕHTU “OLE ILUS! – ILU ALGTÕED SINU SEES JA VÄLJAS”

See loeng on meil kolmeosaline, koostöös Sisemina ja Crazy Simple Life’ga. Panime kokku ainulaadse workshopi, mille raames keskendume kolmele suurele olulisele valdkonnale – mõtted; toitumine; nahk. Avaldame Sulle kõige olulisemad saladused, et saaksid enda elu veel ilusamaks muuta.

MÕTTED
Igas eluvaldkonnas kehtib sama printsiip – Sinu mõttest/ideest saab alguse käitumine ning sealt tulevad tulemused. Selleks, et enda elu luua, tuleb kõigepealt juhtida ja aru saada oma mõtetest.

TOITUMINE
Tihtipeale kiirustavad inimesed vitamiinipuuduses kohe apteeki purgikesi ostma teadmata, kas nad üldse imenduvad. Kas teadsid, et nt mao vähene happesus mõjutab toidu ja seejuures ka vitamiinide ja mineraalide omastumist, näiteks just B-vitamiinid ja tsink ning vask?

NAHK
Nahk kaitseb ja puhastab meie keha, seega meie ülesanne on tema eest hästi hoolt kanda – süüa ainult häid toiduaineid ning määrida talle peale ainult seda, mille looduslikus koostises me kindel oleme.

Mina rabelen ka veel igapäevaselt pisukuste nahaprobleemidega. Näen, et kui olen andnud šokolaadiisudele järele, tekivad kindlatesse kohtadesse vistrikud. Vahel on nahk väga kuiv ning nii mõnigi päev tunduvad silmaalused tumedamad kui teinekord. Seepärast võtsin ise nõuks just toitumise alaselt põhjalikumalt meie nahka uurida, et saaksin ise end ilusamaks muuta ja ka teistele seda õpetada. Kas teadsid, et nahk uueneb 28 päevaga, nii et kui alustad mõne uue kuuriga, siis enne ühe kuu möödumist ei ole veel vaja pead norgu lasta, et uus harjumus ei tööta? 🙂

Kohtume peagi! 😉

Jälgi ja jaga:
error0
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *