Eesti naised on vägevad!

Hei, sõber! Kuidas suvi möödunud on? Ilmad on nii segased, et ei saa isegi aru, kas tuleb õue minnes kaasa võtta talvejope, vihmavari või plätud! 😀 Aga noh, eks inimese loomus ongi selline – ilm on kogu aeg ilus, lihtsalt inimene ei ole rahul! Seepärast tundub päris sobilik, et olen korraldanud oma “eluks vormi!” workshopi, kuhu on oodatud vaid naised, just suvisel ajal. Siis on osalejatel vihmastel õhtutundidel rohkem motivatsiooni ja mõtteid endaga tegelemiseks.

Meie esimene kohtumine toimus 5. juulil ja see oli minu arvates väga edukas! Istusime rõõmsalt viieteistkümnekesi oranžidel Kristalliharmoonia toolidel ning õppisime natukene üksteist tundma ning rohkem tundma seda, mida me sööme, miks me sööme, vaatasime üle veevajaduse, päevase kaloraaži ning natukene süvenesime ka söödava toidu kvaliteeti. Järgmine kord süübime sellesse rohkem ning vaatame, kuidas seedeelundkond – meie teine aju – mõjutab meie toidulauda, tervist ning kehakaalu, määrame kehatüübid ning vaatame, kui palju naised päevad sööma peaksid, et enda eesmärke saavutada.

Ma olen nii tänulik ja kummardan kõigi nende naiste ees sügavalt, kes kohale tulid ja ka järgmisetel kordadel tulevad, sest ma saan aru, et suvi on käes – kellel puhkused ja muidu ringi rändamise mõtted, aga sellegipoolest on need naised leidnud endas selle soovi ja väe end natukene oma rännakul kiiremini edasi viia. Meil ei ole kaalulangetusgrupp, see on elustiiligrupp, kuigi jah, õigesti tegutsedes langevad naistel ka üleliigsed kilod ja mine tea, kes tahab, see saab hoopis natukene juurde võtta! 😀

Ma tean jah, et suvi on selline segane aeg, aga just seepärast mulle tundub, et need inimesed, kes end ka suvel ree peal hoida suudavad, suudavad seda terve elu. Seetõttu on see suvine workshop ka paras väljakutse oma loomusele ja läbisaamisele iseendaga. Nii mõnedki naised ütlesid lõpuks, et nemad ei osale, kuna puhkused just sattusid samale ajale. Ja ma saan sellest aru ning mine tea, äkki see puhkus mõjubki tervisele paremini, kui minu jagatavad teadmised ning 15 naise koosjõud! Mina seda ei tea ja austan iga inimese valikuid! 🙂

Aga mis selle grupi veel vägevamaks teeb, on see, et mulle tundub, et vanusevahe jääb kuueteistkümnest kuni üle viiekümneni! See näitab, et kunagi ei ole liiga hilja ega vara alustada või siis jälle endale teadmisi meelde tuletada ja endaga paremasse kontakti saada. Väga meeldis, kui üks naine rääkis, et tuli selleks, et endaga suuremat kontakti leida ja õppida veel rohkem hetkes olema. Ei mingi kaalulangetust või toitmise eesmärki – mis tegelikult ongi ju ka meie workshopi lõppeesmärk. Kui me jõuame täielikku kontakti iseendaga ja oskame ennast kuulata, siis see, kuidas me sööme, muutub aina loomulikumaks.

Ja selles tempos me ka workshopis liigume – tehnilisest aina vaimsema poole. Ehk siis alustame makrotoitainetes, kaloraažist, trennidest ning liigume edasi keha kuulamise, intuitsiooni, enese aktsepteerimise, armastamise jne poole. Üks samm korraga! 🙂 Veel oli äge tõdeda, et nii mõnigi naine on endaga juba sügavamal tasandil tegelenud, teemasid uurinud ja on tegelikult päris teadlik – nii on meil palju lihtsam mõtteid jagada ning edasi liikuda. Ehk siis, mida ma tahan öelda, et mul on hea meel näha, et Eesti inimesed on tegelikult uurijad inimesed ja tahavad ennast arendada ja edasi viia – vahel lihtsalt jääb see puuduv lüli kuskilt puudu.

Kui sul tekkis tunne, et tahaksid ka selle grupiga liituda, siis teisest workshopist alustamine on veel täiesti oma koha peal ja saan esimese osa video saata, et saaksid end asjaga kurssi viia. Üks neiu mul alustabki teisest osast! 🙂 Aga sealt edasi jääb kindlasti grupp suletuks.

PS!  Kui midagi jäi arusaamatuks, kirjuta mulle sille@brenafitness.eu või lisa oma kommentaar! 🙂

PPS! Tule elustiilinõustamisele, kus vaatame üle su toitumise, treeningu ja nendega seoses olevad tegurid mõtlemismallideni ja harjumusteni välja!

Kui soovid esimesena minu põnevaid postitusi lugeda, siis liitu minu uudiskirjaga! (ma luban, et ma ei spämmi!)
Vaata ka minu Instagrami ja Facebooki 🙂 

Kõik, mida oma postitustes kirjutan on absoluutselt minu arvamus, mitte puhas kuld, mis kõigile sobib. Palun minu postitusi lugedes säilitada avatud ja kriitiline meel samaaegselt! 🙂
Jälgi ja jaga:
error0
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *